Ρουμπέας Στάθης

Ρουμπέας Στάθης

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ

Ο Στάθης Ρουμπέας αποφοίτησε από τη Κτηνιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2010. Την περίοδο 2010-11 εργάστηκε ως μετεκπαιδευόμενος κτηνίατρος στην Μονάδα Παθολογίας Ιατρικής Ζώων Συντροφιάς της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και στη συνέχεια, την περίοδο 2011-2013, στην ίδια κλινική παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών. Είναι κάτοχος MSc στη Παθολογία των Ζώων Συντροφιάς.

Από το 2015 εργάζεται στην Πλακεντία Κτηνιατρική Κλινική. Τον Μάρτιο του 2018 παρακολούθησε εκπαιδευτικό σεμινάριο πάνω στην Κτηνιατρική Αιμοκάθαρση και στις Εξωσωματικές Θεραπείες ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2018 παρακολουθεί το αντίστοιχο πρόγραμμα εξειδίκευσης (University of California, Davis, Hemodialysis Academy). Το επιστημονικό του ενδιαφέρον εστιάζεται στην Εσωτερική Παθολογία, Νεφρολογία και Αιμοκάθαρση.

Έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει ως ομιλητής σε συνέδρια σε πανελλήνιο επίπεδο και έχει δημοσιεύσει σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

ΠΛΑΚΕΝΤΙΑ Κτηνιατρική Κλινική

Επικοινωνία

Για ραντεβού και γενική ενημέρωση καλέστε την γραμματεία μας:

  • Δευτέρα - Παρασκευή από 8:30 πμ έως 9:00 μμ
  • Σάββατο από 8:30 πμ έως 3:00 μμ
  • 210.608.23.08

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας, εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με κτηνιατρικό περιεχόμενο, webinars της Πλακεντίας και περιστατικά της εβδομάδας.
 24ωρη εφημερία

24ωρη Εφημερία

Για έκτακτα περιστατικά καλέστε όλο το 24ωρο:

Εφημερεύουμε όλες τις ώρες και ημέρες του χρόνου για την άμεση αντιμετώπιση, ασφαλή διάγνωση και θεραπεία κάθε επείγοντος περιστατικού.

 24ωρη εφημερία
dual.design