Τόττα Ευμορφία

Τόττα Ευμορφία

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ

Η Ευμορφία Τόττα αποφοίτησε από την Κτηνιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2010. Έκτοτε έχει εργαστεί σε διάφορες Κτηνιατρικές κλινικές στην Ελλάδα.

Από το 2015 εργάζεται στην Πλακεντία Κτηνιατρική Κλινική. Το επιστημονικό της ενδιαφέρον εστιάζεται στην αναισθησιολογία και εντατική θεραπεία των ζώων συντροφιάς.

Το 2017 παρακολούθησε το εκπαιδευτικό σεμινάριο του European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS) στην εντατική θεραπεία ζώων συντροφιάς.

Από το 2018 συμμετέχει στο πρόγραμμα εξειδίκευσης στην εντατική θεραπεία ζώων συντροφιάς του Πανεπιστημίου του Liverpool.

Από το Νοέμβριο του 2018 παρακολουθεί το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Μονάδα Αναισθησιολογίας και Εντατικής Θεραπείας Ζώων Συντροφιάς του ΑΠΘ. Έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε συνέδρια στην Ελλάδα.

ΠΛΑΚΕΝΤΙΑ Κτηνιατρική Κλινική

Επικοινωνία

Για ραντεβού και γενική ενημέρωση καλέστε την γραμματεία μας:

  • Δευτέρα - Παρασκευή από 8:30 πμ έως 9:00 μμ
  • Σάββατο από 8:30 πμ έως 3:00 μμ
  • 210.608.23.08

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας, εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με κτηνιατρικό περιεχόμενο, webinars της Πλακεντίας και περιστατικά της εβδομάδας.
 24ωρη εφημερία

24ωρη Εφημερία

Για έκτακτα περιστατικά καλέστε όλο το 24ωρο:

Εφημερεύουμε όλες τις ώρες και ημέρες του χρόνου για την άμεση αντιμετώπιση, ασφαλή διάγνωση και θεραπεία κάθε επείγοντος περιστατικού.

 24ωρη εφημερία
dual.design