ΤΟΤΤΑ ΕΥΜΟΡΦΙΑ

ΤΟΤΤΑ ΕΥΜΟΡΦΙΑ

Υπεύθυνη Κτηνίατρος
ΒΑΡΚΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ

ΒΑΡΚΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ

Υπέυθυνος Νοσηλευτής

Αναισθησιολογία

Η σοβαρότητα των χειρουργικών περιστατικών που αντιμετωπίζονται στην Πλακεντία Κτηνιατρική Κλινική, η κρισιμότητα της κατάστασης πολλών νοσηλευόμενων ζώων και η ανάγκη αντιμετώπισης του πόνου των ασθενών ζώων, οδήγησε στη δημιουργία ξεχωριστού τμήματος αναισθησιολογίας, εντατικής θεραπείας και αντιμετώπισης του πόνου.

Υπεύθυνη κτηνίατρος του τμήματος είναι η κα Ευμορφία Τόττα.

Η κ. Ευμορφία Τόττα εργάζεται στην Πλακεντία Κτηνιατρική Κλινική τα τελευταία 4 χρόνια. Το 2017 παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του European Advanced Veterinary Studies (ESAVS) στην Εντατική Θεραπεία Ζώων Συντροφιάς. Το διάστημα 2018 – 2019 μετεκπαιδεύτηκε στη μονάδα Αναισθησιολογίας και Εντατικής Θεραπείας της Κλινικής Ζώων Συντροφιάς του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για 6 μήνες. Παράλληλα, παρακολουθεί το πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Εντατική Θεραπεία Ζώων Συντροφιάς της Κτηνιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου του Λίβερπουλ (CertAVP-ECC).

Υπεύθυνος νοσηλευτής του τμήματος είναι η κος Αγγελής Βαρκάρης.

Ο κ. Αγγελής Βαρκάρης είναι απόφοιτος βοηθός κτηνιάτρου και εργάζεται από το 2015 στην Πλακεντία. Έκανε πρακτική σε μεγάλες κλινικές στην Αθήνα καθώς και στο κέντρο διάσωσης θαλάσσιων χελωνών "Αρχέλων". Έχει παρακολουθήσει προγράμματα και έχει λάβει  πιστοποίηση επίπεδου Continuing Professional Development (CPD), στην αναισθησία και την διαχείριση πόνου, σε έκτακτα περιστατικά καθώς και στην διατροφή που σχετίζεται με τα νοσήματα . Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αναισθησία, την διαχείριση πόνου και την εντατική νοσηλεία. Τέλος από το 2019 διδάσκει ως καθηγητής στην Κορέλκο στους βοηθούς κτηνιατρικής κλινικής.

Αναισθησιολογία
ΠΛΑΚΕΝΤΙΑ Κτηνιατρική Κλινική

Επικοινωνία

Για ραντεβού και γενική ενημέρωση καλέστε την γραμματεία μας:

  • Δευτέρα - Παρασκευή από 8:30 πμ έως 9:00 μμ
  • Σάββατο από 8:30 πμ έως 3:00 μμ
  • 210.608.23.08

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας, εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με κτηνιατρικό περιεχόμενο, webinars της Πλακεντίας και περιστατικά της εβδομάδας.
 24ωρη εφημερία

24ωρη Εφημερία

Για έκτακτα περιστατικά καλέστε όλο το 24ωρο:

Εφημερεύουμε όλες τις ώρες και ημέρες του χρόνου για την άμεση αντιμετώπιση, ασφαλή διάγνωση και θεραπεία κάθε επείγοντος περιστατικού.

 24ωρη εφημερία
dual.design