Μπλού

Μπλού
Η κυρία Ορφανού προσήλθε στην κλινική με την Μπλού εκτάκτως σε κρίσιμη κατάσταση με εμέτους, κατάπτωση και ανορεξία. Άμεσα έγινε διάγνωση επιπλεγμένου (κετοξεωτικού) σακχαρώδους διαβήτη με συνυπάρχουσα παγκρεατίτιδα.

Συνέχεια ανάγνωσης

Κάντυ

Κάντυ
Η Κάντυ, το 2018 σε ηλικία 10 ετών, υπέφερε από προχωρημένη περιοδοντική νόσο. Ταυτόχρονα, είχε διαγνωστεί με φύσημα 3ου βαθμού, το φύσημα ή η ηλικία της όμως δεν στάθηκαν εμπόδιο για τον καθαρισμό δοντιών, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην κλινική υπό...

Συνέχεια ανάγνωσης

Τζόνυ

Τζόνυ
Η κυρία Αθηνά Σταματοπούλου προσήλθε στην κλινική αρχές του 2017 με τον Τζόνι, έναν γάτο ηλικίας τεσσάρων ετών τότε. Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ήταν δυσκολία στην ούρηση για μερικές ημέρες.

Συνέχεια ανάγνωσης

Κύρος

Κύρος
O Κύρος ήλθε στην κλινική μας με έντονη σιελλόροια, κατάπτωση και μειωμένη διάθεση για φαγητό. Μετά από ακτινολογικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχε στροφή στομάχου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Μαρέγκα

Μαρέγκα
Η Μαρέγκα του κυρίου Πρασσά, επισκέφθηκε την κλινική μας για διερεύνηση ενός χρόνιου αναπνευστικού προβλήματος που την ταλαιπωρούσε από το 2018 και για το οποίο είχε λάβει κατά καιρούς πολλές θεραπευτικές αγωγές χωρίς αποτέλεσμα.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΛΑΚΕΝΤΙΑ Κτηνιατρική Κλινική

Επικοινωνία

Για ραντεβού και γενική ενημέρωση καλέστε την γραμματεία μας:

  • Δευτέρα - Παρασκευή από 8:30 πμ έως 9:00 μμ
  • Σάββατο από 8:30 πμ έως 3:00 μμ
  • 210.608.23.08

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας, εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με κτηνιατρικό περιεχόμενο, webinars της Πλακεντίας και περιστατικά της εβδομάδας.
 24ωρη εφημερία

24ωρη Εφημερία

Για έκτακτα περιστατικά καλέστε όλο το 24ωρο:

Εφημερεύουμε όλες τις ώρες και ημέρες του χρόνου για την άμεση αντιμετώπιση, ασφαλή διάγνωση και θεραπεία κάθε επείγοντος περιστατικού.

 24ωρη εφημερία
dual.design