Κάντυ

Η Κάντυ, το 2018 σε ηλικία 10 ετών, υπέφερε από προχωρημένη περιοδοντική νόσο. Ταυτόχρονα, είχε διαγνωστεί με φύσημα 3ου βαθμού, το φύσημα ή η ηλικία της όμως δεν στάθηκαν εμπόδιο για τον καθαρισμό δοντιών, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην κλινική υπό γενική αναισθησία.

Την άνοιξη του ίδιου έτους, μας επισκέφθηκε ξανά λόγω απότομης εμφάνισης βήχα. Αυτή τη φορά βρέθηκαν δύο άγανα στη στοματική κοιλότητα, ένα σε κάθε αμυγδαλή. Τα άγανα εντοπίζονται συνήθως στα αυτιά, τα δάχτυλα ή τη μύτη των μικρών μας φίλων τους θερινούς μήνες και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Η κυρία Πινάτση εμπιστεύεται την κλινική εδώ και πολλά χρόνια. Λόγω της μεγάλης αγάπης της για τα ζώα, οι γιατροί της κλινικής έχουν εξετάσει, νοσηλεύσει και θεραπεύσει μεγάλο αριθμό αδέσποτων και δικών της ζώων, φροντίζοντας για την ευζωία τους.

ΠΛΑΚΕΝΤΙΑ Κτηνιατρική Κλινική

Επικοινωνία

Για ραντεβού και γενική ενημέρωση καλέστε την γραμματεία μας:

  • Δευτέρα - Παρασκευή από 8:30 πμ έως 9:00 μμ
  • Σάββατο από 8:30 πμ έως 3:00 μμ
  • 210.608.23.08

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας, εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με κτηνιατρικό περιεχόμενο, webinars της Πλακεντίας και περιστατικά της εβδομάδας.
 24ωρη εφημερία

24ωρη Εφημερία

Για έκτακτα περιστατικά καλέστε όλο το 24ωρο:

Εφημερεύουμε όλες τις ώρες και ημέρες του χρόνου για την άμεση αντιμετώπιση, ασφαλή διάγνωση και θεραπεία κάθε επείγοντος περιστατικού.

 24ωρη εφημερία
dual.design