Τζόνυ

Η κυρία Αθηνά Σταματοπούλου προσήλθε στην κλινική αρχές του 2017 με τον Τζόνι, έναν γάτο ηλικίας τεσσάρων ετών τότε. Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ήταν δυσκολία στην ούρηση για μερικές ημέρες. Έγινε η διάγνωση της ιδιοπαθούς κυστίτιδας, δόθηκε η ανάλογη αγωγή και επανήλθε πλήρως. Έκτοτε η κυρία Σταματοπούλου, σε συνεργασία με τον κ. Ρουμπέα και τα υπόλοιπα μέλη της κλινικής, μας έχει επισκεφθεί για την φροντίδα των υπόλοιπων γατών της. Την Λίζα που αντιμετώπιζε χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, ηπατοπάθεια και FIV, την Τζένη που προσκομίστηκε με δυστοκία και γέννησε 3 υγιέστατους γάτους. Επίσης τον Τζόνι τζούνιορ που αντιμετώπισε τον ιό της πανλευκοπενίας, τον Μαυρούλη που είχε τριαδίτιδα, τον Μπίλι που είχε κάταγμα σπονδύλου και τον Κόκο που είχε καταπιεί ένα ξένο σώμα.

ΠΛΑΚΕΝΤΙΑ Κτηνιατρική Κλινική

Επικοινωνία

Για ραντεβού και γενική ενημέρωση καλέστε την γραμματεία μας:

  • Δευτέρα - Παρασκευή από 8:30 πμ έως 9:00 μμ
  • Σάββατο από 8:30 πμ έως 3:00 μμ
  • 210.608.23.08

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας, εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με κτηνιατρικό περιεχόμενο, webinars της Πλακεντίας και περιστατικά της εβδομάδας.
 24ωρη εφημερία

24ωρη Εφημερία

Για έκτακτα περιστατικά καλέστε όλο το 24ωρο:

Εφημερεύουμε όλες τις ώρες και ημέρες του χρόνου για την άμεση αντιμετώπιση, ασφαλή διάγνωση και θεραπεία κάθε επείγοντος περιστατικού.

 24ωρη εφημερία
dual.design